MooieMomenten.nl: Herinneringen bij overlijden

Herinneringen bij overlijden

 

Afscheid nemen van een dierbare is moeilijk en zo definitief. Met deze fotopresentatie op DVD worden al uw gezamenlijke dierbare herinneringen vastgelegd. Deze fotopresentatie kan u helpen bij de verwerking, doordat u hiermee in  uw eigen omgeving, op een moment dat het u past, mooie herinneringen weer kunt herbeleven. Degene die gaat overlijden kan, indien mogelijk,  een zéér waardevolle bijdrage leveren aan deze fotopresentatie.

 

Samen met u als nabestaande of, indien mogelijk, met degene die zal gaan overlijden, worden foto’s, teksten en muziek uitgezocht waaruit de fotopresentatie kan worden samengesteld. U geeft ons het vertrouwen dat wij door goed te luisteren en in te voelen uw herinneringen waardevol omzetten naar beeld en geluid.

 

De fotopresentatie kan binnen enkele dagen worden gemaakt, zodat deze tijdens de afscheidsceremonie kan worden getoond. De muziek en getoonde beelden zullen voor alle aanwezigen veel herinneringen oproepen, wat de uitvaart zeer persoonlijk maakt. In onze portfolio hebben we een voorbeeld geplaatst van een fotopresentatie van een overledene.

 

Voor informatie of een vrijblijvende afspraak bel naar 06 - 18026808 of mail: info@mooiemomenten.nl

 

 

Startpagina.

Overlijden.

Zakelijk.

Feest.

Overigen.

Portfolio.

Prijzen.

Wie zijn wij?.

Contact.